Колко струват най-евтините имоти, които човек може да закупи през частен

...
Колко струват най-евтините имоти, които човек може да закупи през частен
Коментари Харесай

Къща за 3888 лева, едностаен за 4018 лева: Кои са най-евтините имоти, продавани от ЧСИ в момента?

Колко костват най-евтините парцели, които човек може да закупи през частен правосъден реализатор ЧСИ в България? Справка в регистъра на обществените продажби сподели следното:

Най-евтиният парцел , продаван от ЧСИ е равнища с начална цена от 28 лв.. Тук става въпрос за аграрни парцел с повърхност 82 кв.м. който се намира в с. Долно ново село в област София. 

Най-евтиният едностаен апартамент , в регистъра за обществените продажби е с начална цена 4018.20 лв.. Той се намира в град Гълъбово, ж.к. " Строител ". Апартаментът е издигнат върху общинска земя, със застроена повърхност от 34.32 кв.м. и се порадва в едно с принадлежащото му мазе с повърхност от 7.80 кв.м.

Най-евтиният двустаен апартамент , в регистъра за обществените продажби се намира на същия адрес, като най-евтиния едностаен апартамент. Той е с начална цена 5 732.70 лева и е с повърхност от 47.15 кв.метра.
 ЧСИ разпродава имуществото на производителя на салфетки
Само за месец: Втора фабрика за хартия затъна в задължения и банкрутира

След банкрута на завода за хартия в Белово

Най-евтиният тристаен апартамент е с повърхност 115.6 кв. метра. Той се намира в добричкото село Божурец. Неговата начална цена е 22 248 лева и разполага с предверие, баня, две спални, едната, от които с баня, тераса и кухня-трапезария и дневна в едно помещение.

Най-евтиният многостаен апартамент , разгласен за публинчна обмен се намира в Добрич. Той е повърхност от 121.63 кв.м и се продава с начална цена от 49 200 лв..

Най-евтиният мезонет , който може да бъде закупен през ЧСИ се намира в смолянското село Проглед. Неговата повърхност е по-малка от тази на най-евтиния многостаен апартамент  - 115.55 кв.м, цената му също е доста по-ниска - стартира от 33 638 лв..

Най-евтиното ателие , оповестено за обмен е с минимална цена от 7 200 лв.. Неговата застроена повърхност е 24.73 кв.м. и се намира в жк. " Дружба " в Плевен.
 ЧСИ продава дребна електроцентрала: Колко коства работещ бизнес с фотоволтаици?
ЧСИ продава дребна електроцентрала: Колко коства работещ бизнес с фотоволтаици?

Соларен парк през имотна организация и дребни разгласи за огромни централи, ето какви са офертите

Най-евтината вила , в регистъра се намира в Русе. Малката сезонна къща се продава дружно с лозе (с повърхност 437 кв. м.) с начална цена от 8 330.40 лв..

Най-евтиният гараж , който е разгласен за обществена обмен се намира в пловдивската община Лъки. Застроената повърхност на гаража е 18 кв.м, а началната цена от която ще стартира търга е 4025.70 лв.. Най-евтиното паркомясто се намира в Бургас и по-конкретно ж.к. Меден Рудик, блок 606. Неговата начална цена е  5 940 лв..

Най-евтината къща , продавана от ЧСИ е с начална цена от 3888 лв.. Тя се намира в село Кошарна, област Русе и е с повърхност 54 кв. м.
 Фабриката
Първата частна компания на територията на Ботевград банкрутира, ЧСИ разпродава имуществото й

Компанията има марките " Премиер " и " Дядовата къща "

Какви са цените на най-евтините парцели в София?

Най-евтиният парцел в София, който се продава от ЧСИ е индустриален. Той се намира бул. " Рожен " и е с повърхност единствено 1 кв. м. Неговата начална цена е 240 лв.. 

Най-евтината жилищна постройка в столицата е къща в квартал  " Суходол ". Нейната начална цена е 7 672 лв.. 

Най-евтиният апартамент в София, който може да бъде закупен посредством обществена продан е едностаен и е на " недодялан градеж ". Той се намира в кв. " Студентски град " и е с повърхност 37.09 кв.м. Неговата начална цена е 63 000 лева или 1702 лева./кв.м. За съпоставяне междинната цена на сходни парцели в същата част на града е 2208.46 лв.. 

С начална цена от 21 520 лв., най-евтиното паркомясто в София в регистъра на обществените продажби се намира в кв. Слатина ". 
 ЧСИ разпродава имуществото на
ЧСИ разпродава имуществото на една от първите огромни частни компании в хранителния отрасъл

Компанията няма дейна активност още от 2021 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР